Schrootjes
Door: Roelian
Blijf op de hoogte en volg Roelian en Geert
25 November 2007 | België, Journal
We hebben inmiddels weer wat weekenden gewerkt, en schieten al aardig op.
Vooral het dak aan de binnenkant is aangepakt en is bijna af. Alleen nog alle schrootjes. We zijn vanmiddag al met wat schrootjes begonnen en dat geeft meteen een heel mooi zicht.
Het dak is een halve meter dik, door alle lagen die erin zitten, dus waarschijnlijk wel warm genoeg.
Beneden is het nu de beurt aan de verwarmings- en sanitairmannen, en die gaan als alles meezit begin december beginnen.
Naast binnen is er buiten veel veranderd. Claudy, onze graafmachine-man, heeft alle bergen (op 1 kleine na)achter in de tuin platgegooid en alle gaten opgevuld. Nu staat het huis gelijk met de grond, zijn er stukken aarde en andere stukken grind gemaakt met achter een klein taluud.
We hebben ook weer paarden in de tuin van de manege verderop. De eigenaren kijken alleen niet zo goed of de omheining nog wel dicht zit, want ze stonden al bijna door ons raam naar binnen te kijken. Is gelukkig ook weer opgelost.
Groetjes Roelian en Geert
af
mamma
26 November 2007 - 21:47
Willy En Lisette:
Amai, weer knap gewerkt!!! Het ziet er steeds maar beter uit. En binnen zo mooi!! We zullen nog eens moeten afkomen -
27 November 2007 - 23:24
Roelien:
Dat ziet er goed uit bij chalet Journal, wat zal het lekker ruiken al het hout! -
02 December 2007 - 11:47
Annelies:
mooi, mooier, mooist.....
bij het volgende gaatje in mijn agenda kom ik graag weer helpen. xx -
07 December 2007 - 20:40
Anton:
hoi Roelian en Geert,
schiet alweer lekker op. lekker weer zie ik ook. hier is het overdag 32 graden. veel succes verder nog en tot april dan kom ik wel weer helpen.
Anton